Sesiunea de finantare din timbrul de arhitectura a programelor si proiectelor culturale 2012


Material O.A.R. referitor la organizarea sesiunilor de finantare din timbrul arhitecturii a programelor/proiectelor culturale, anualelor de arhitectura si proiectelor editoriale

Stimati colegi,

Ordinul Arhitectilor din Romania si filialele teritoriale ale acestuia, care initiaza si organizeaza programe / proiecte culturale, pot primi finantari din bugetul timbrului arhitecturii, constituit la nivelul Ordinului Arhitectilor din Romania, pentru acoperire partiala sau integrala a proiectelor initiate.

Proiectul cultural reprezinta o activitate sau un ansamblu de activitati culturale care se desfasoara in legatura cu un anumit obiectiv sau tema pe o perioada determinata de zile/luni.

Programul cultural reprezinta un ansamblu de proiecte culturale care se desfasoara pe o perioada mai lunga, de obicei multianuala, si intr-un spatiu mai larg.

De asemenea, se acorda finantare din bugetul timbrului de arhitectura pentru proiecte editoriale, constand in editarea de cărţi şi reviste, tipărite sau în format electronic CD-uri, DVD-uri, în domeniul arhitecturii şi disciplinelor conexe

Programele / proiectele culturale si editoriale pot fi propuse pentru obtinerea finantarii doar in conditiile existentei unui parteneriat incheiat intre initiatorul proiectului si filiala teritoriala sau O.A.R.

Va invitam, in cazul in care doriti sa realizati un program/proiect cultural sau editorial sa va exprimati interesul in acest sens. Propunerile vor fi supuse unei selectii de principiu in cadrul Consiliului Teritorial de Conducere, iar derularea efectiva (si financiara) a proiectelor/ programelor se va face prin Filiala.

Va rugam sa transmiteti pe e-mail filialei propunerile de proiecte, respectand documentatia pentru solicitarea finantarii prevazuta in „Normele metodologice privind finantarea de programe si proiecte culturale, precum si proiecte editoriale din sumele colectate din timbrul arhitecturii”, disponibila la adresa www.oar.org.ro/Activitate profesionala / proiecte culturale finantate din timbrul de arhitectura, respectand urmatoarele termene:

–  pana la data de 11.05.2012, pentru programe / proiecte culturale,

–  pana la data de 30.05.2012, pentru proiecte editoriale.

In atasament gasiti mai multe precizari privind sesiunea de finantare a programelor si proiectelor culturale / editoriale din 2012  (Hot. CD nr. 637 si 638 /20.04.2012).

Cu deosebita consideratie,

Adelia Morosan
secretar executiv

Filiala Teritoriala Sibiu-Valcea a OAR
str. Dr. Ion Ratiu nr.4, Sibiu
+40 269 21 52 51
+40 722 55 17 07
www.oarsbvl.ro

https://oarsbvl.wordpress.com

pentru CALENDARUL FILIALEI accesati: https://oarsbvl.wordpress.com/calendar-filiala-oarsbvl/2012-2/

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un comentariu