CONCURSUL INTERNATIONAL PENTRU PROIECTAREA UNUI COMPLEX EDUCATIV EUROPEAN LA VOUTES, HERAKLION, PE INSULA CRETA


S-a lansat Concursul international pentru proiectarea unui complex educativ european la Voutes, Heraklion, pe Insula Creta. Concursul este organizat de Organizatia pentru constructii scolare din Grecia (SBO), in colaborare cu Uniunea Internationala a Arhitectilor, in cadrul Programului de lucru international UIA “Arhitectura si resursele de energie regenerabila (UIA-ARES)” si a primit aprobarea UIA.

Complexul, inovator si bioclimatic, va fi destinat Agentiei Europene pentru Securitatea Retelelor Informatice si a Datelor, al carei sediu este in Grecia, din anul 2005. Acesta va trebui sa fie in concordanta cu multifunctionalitatea echipamentului, sa faciliteze calitatea invatamantului, sa foloseasca resurse si concepte energetice regenerabile si performante si sa fie expresia unei arhitecturi inovatoare si responsabile.

Concursul se adreseaza arhitectilor din intreaga lume sau echipelor conduse de un arhitect cu drept de semnatura. Limba de desfasurare a concursului este engleza. Taxa de inscriere este de 100 de euro.

Informatii despre componenta juriului, valoarea premiilor, calendarul concursului si procedurile de inscriere puteti gasi accesand: www.seeh-competition.gr

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: