10 APRILIE 2010: CONFERINTA TERITORIALA A FILIALEI SIBIU VALCEA A O.A.R.


 

Stimati colegi, 

Conform Regulamentului de functionare al filialei, Consiliul Teritorial de Conducere al filialei convoaca in data de 10 aprilie 2010 (sambata), incepand cu ora 9.00 CONFERINTA TERITORIALA A FILIALEI SIBIU VALCEA A O.A.R.

Conferinta va avea loc la Centrul Cultural Habitus din Sibiu, Piata Mica nr. 4 (subsolul bisericii catolice, intrare din Piata Mica).

Conferinta teritoriala 2010 are ca scop principal alegerea forurilor de conducere, a comisiilor teritoriale si a delegatiilor la Conferinta nationala 2010, dupa cum urmeaza: Presedintele filialei; Consiliul de conducere teritorial – 10 membri; Comisia teritoriala de disciplina – 5 membri; Comisia teritoriala de cenzori–5  membri; Delegatii la Conferinta nationala – 19 delegati si 4 supleanti.

Lucrarile Conferintei Nationale se vor desfasura la Bucuresti in perioada 26-27 iunie 2010. Scopul organizarii Conferintei nationale este alegerea forurilor de conducere ale O.A.R. si adoptarea documentului „Politici pentru Arhitectura in Romania”

Conform Regulamentului de functionare al filialei conferinta teritoriala este legal constituita la prima convocare in prezenta a cel putin doua treimi din numarul membrilor (filiala noastra are in prezent 189 de membri).

Sunt considerati participanti cu drept de vot, conform art. 18 alin. (1) din Regulamentul de functionare al filialei, toti membrii filialei cu cotizatia la zi.

Candidaturile pentru forurile de conducere si comisiile teritoriale se depun potrivit unui model tip (ANEXA nr. 2) insotite de curriculum vitae succint si un program privind obiectivele pe care si le propune fiecare candidat. Fiecare candidat trebuie sa depuna adeverinta eliberata de filiala privind plata la zi a cotizatiei si dovada ca nu a avut sanctiuni disciplinare in ultimii 8 ani.

 Candidaturile pentru delegatii la Conferinta Nationala 2010:

Candidaturile se depun conform aceluiasi model tip (ANEXA Nr. 2) prin bifarea optiunii delegat Conferinta Nationala 2010.

Filiala Sibiu-Valcea are dreptul la 19 delegati si 4 supleanti pentru Conferinta nationala 2010. 

Conform art. 14 alin. (3) din Regulamentul de functionare al O.A.R. sunt considerati delegati de drept presedintele si membrii consiliului teritorial de conducere (11 membri).

– alin. (4) Sunt considerati delegati desemnati membrii cu cotizatia la zi, alesi prin vot de conferinta teritoriala pana la completarea numarului total de delegati ai filialei (8 membri);

–  alin. (5) Sunt considerati delegati supleanti membrii cu cotizatia la zi, alesi prin vot de conferinta teritoriala in functie de numarul total de delegati ai filialei (4 membri). Delegatii supleanti vor inlocui un delegat titular in conditiile in care se constata cu cel putin 24 de ore inainte de data Conferintei nationale indisponibilitatea participarii unui delegat  de drept sau desemnat pe listele inaintate de filiale.

 Atasam urmatoarele documente:

–       Anexa – detalii legate de depunerea candidaturilor;

–       Anexa nr. 2 cerere inregistrare candidatura;

–       Programul conferintei;

–       Calendarul conferintei;

–       Regulamentul  filialei  teritoriale  sibiu-vâlcea a  ordinului  arhitecţilor  din  românia conform  cu regulament – cadru de înfiinţare, funcţionare şi organizare a filialelor teritoriale ale o.a.r.     

–        Regulamentul de organizare şi funcţionare a Ordinului Arhitecţilor din România adoptat de Conferinta Natională a OAR din 30-31 mai 2005

–      Anexa nr. 3 cerere inregistrare candidatura_Consiliul National

–       Anexa detalii legate de depunerea candidaturilor_Consiliul National

Va solicitam confirmarea participarii dumneavoastra la conferinta teritoriala pana in data de 26 martie 2010.

Cu consideratie,

Arh. Gabriel Rosca

Presedinte O.A.R. Filiala Sibiu-Valcea

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: